onsdag 24 september 2014

Världens ballaste karusell liv

Det är så mycket som händer just nu att jag knappt hinner med, möte på banken, lägenhet som skall tömmas, nya möbler som är köpta och skall monteras, måla, fixa, jobba, andas leva. Det bara rullar på som i 190 och jag har ingen koll på vilken dag som är vilken. Egentligen borde det kännas som världens roligaste karusell och det gör det också, delvis. 

Jag vill bara få allt överstökat, så att man kan dra ett streck och börja på ny kula. Inte stå och stampa på samma ställe och vänta. Nu är det bara min personlighet som egentligen stressar upp mig, för allt händer ju, men inte fort nog! 

Såhär långt har vi kommit i lägenheten just nu, känns så otroligt skönt att få äntligen sätta sin egna prägel med egna möbler. 

Om några helger står jag väl med färg i hela håret och undrar vad fan jag håller på med men det tar vi då. För nu njuter jag bara av det fina vardagsrummet och framförallt den finaste soffan i världshistorian. 

Imorgon skall jag jobba som vanligt, alarmet är ställt på 05, snart helg. Lyx att jag varit ledig lördag söndag två helger i rad. Precis vad jag behöver i denna tid kan jag tala om. Nåväl bilder var det ja 


Inga kommentarer: