måndag 18 augusti 2014

im back!

2014 blev aldrig som jag hade tänkt att det skulle bli, vantrivdes på mitt jobb, hittade ingen motivation och när det inte kunde gå sämre, fick min älskade Sandie och bästa vän cancer. Att ta farväl av henne var bland det jobbigaste jag gjort och något jag inte ens kunnat föreställa mig skulle hända. Min älskade vovve i alla avseenden. Jag kommer aldrig sluta leta efter henne, höra efter hennes tassar emot golvet eller sakna henne i springspåret. Det är svårt att acceptera att något man håller kärt aldrig kommer igen men livet fungerar så, så vi kämpade vidare tillsammans. Vi fick ett break då Peter fyllde 50 och vi var i Barcelona, livets resa som jag aldrig kommer att glömma, men vi kom hem till den värsta nyheten av dom alla. Min älskade morfar, den starkaste människan i hela världen. Ni vet när man vill kämpa för två, vrida tillbaka tiden. Jag ville bara göra allt, men livet har sin gång och mitt hjärta hade förlorat ännu en bit. 

Tiden efter hans bortgång har varit tuff för oss alla, jag har fortfarande svårt att förstå att det är sant, men det fick mig att inse att livet är för kort för att inte levas fullt ut, ta tag och göra allt det som man vill göra, våga tro på sig själv och bli det man alltid drömt. Efter all sorg fick jag ett nytt driv, ett driv att leva för det jag tror på, och göra allt jag kan för att mitt liv skall vara värt något.

 
Så jag sa upp mig ifrån mitt jobb, för det kändes ändå piss, jag trivdes inte där och livet är för kort för att inte trivas på sitt jobb, sökte nytt och har det bästa jobbet man kan tänka sig, med helt fantastiska arbetskamrater. Jag längtar till jobbet och det är precis så jag vill att mitt liv skall vara. 

Älskar vår lägenhet, fick chansen att köpa den och tog den. varför inte? Det är vad jag vill och jag såg till att det hände. Möte på banken, fixa alla papper, klappat och klart. Drömlägenheten check. Surfar inredning och drömmer medans jag jobbar för att göra det till verklighet. 

Man måste våga och tro på sig själv, aldrig ge upp och bara vara tacksam för varje dag man har fått. Jag möblerade om min vardag, omger mig att positiv energi och människor som vill komma framåt. Jag mår bättre än någonsin och det har jag skapat alldeles själv! 


mitt i allt så blev jag blond igen, det röda hade gjort sitt och detta är jag


 

Inga kommentarer: