fredag 17 januari 2014

Fredag!

Vilken dag jag har haft, vaknade tröttare än tröttast imorse och kunde knappt läsa på mobilen vad det stod, det enda jag ville var att somna om men bara att kriga sig upp. Åt frukost och tränade, min träningsvärk var inte nådig så när jag skulle gå ner för alla våra trappor gick det knappt, mina ben bara darrar. Åkte till vårdcentralen och det gick galant. Har varit rädd för att jag har någon hjärt eller lungsjukdom eftersom jag får svårt att andas, eller att det täpper till, men han kollade allt och jag var 100 % frisk. Det känns bra och tryggt. 

Pratade om ångesten och hur jag ska jobba med den, skitbra att jag kommit igång med träning, bara att fortsätta så. Han berömde mig mycket om hur medveten och klok jag är. Men att jag även är så observant och tar in precis allt som händer varenda sekund. Det gör mig uppressad, han försökte få mig att slappna av och lite lättare på allt. Så det är något jag ska försöka jobba med. 

Efter gick jag över till mormor på en fika, hon bor precis granne så det passar perfekt. Morfar är inne på hem två veckor så hon ska få vila lite och ta hand om sig själv. Drack kaffe, pratade och hjälpte henne lite med sin nya spis. Som vanligt när man är där dukade hon upp 14 olika kakor men jag tog bara en vanlig slät bulle. Svårt att försöka hålla sig men det ska jag!! 

Mamma hämtade mig sen åkte vi till sandies dagis, skönt att åka bil en stund och lyssna på musik, bara slappna av och tänka igenom vad vi pratat om. Nu är jag hemma och vi ska sätta igång med maten, blir kyckling, sallad och broccoli för min del. Gurra ska käka potatis i ugn till. Men fettsnål bearneisås som man gör själv tänker jag unna mig, annars vet jag inte vad man ska ha för sås till? som är nyttig??? tips tack! 

Inga kommentarer: